Despre mine

Numele meu este Alexandru Oprea , nascut la Targu Jiu in anul 1986.

Sunt casatorit, am un baietel – Vlad si o sotie –  Roxana, de care sunt foarte mandru si fericit!

Doresc sa va impartasesc despre mine ca iubesc fotografia, sunt un fotograf pasionat,  imi place foarte mult sa scot din fotografie tot ce se poate –  perfectiunea. Sunt o persoana foarte chibzuita, economisesc fiecare banut pentru a ma dezvolta din punct de vederea al aparaturii fotografice folosite. Recunosc ca in meseria de fotograf de nunta exista satisfactii, surprize, dezamagiri, oameni de calitate, snobi, oameni care se orienteaza foarte mult dupa pretul unui pachet foto-video nunta..etc.

Profesional am invatat foarte mult, mai ales in ultimul an in cadrul Scolii de Fotografie Image Art Sibiu, avandu-i ca profesori pe Daniel Baltat (fotografie) si Ana Vasiu (editare/procesare).

Eu? Cum sunt eu ?

Sunt capabil de a fotografia 18-20 de ore incontinuu.

Iau parte la intregul eveniment, sunt primul care ajung inca de dimineata de la pregatiri si ultimul care pleaca dupa terminarea evenimentului.

Sunt constient ca fiecare moment al evenimentului este important, irepetabil si trebuie fotografiat.

Pentru Trash the dress sau logodna ma pot deplasa oriunde si ofer timpul necesar pentru a duce la bun sfarsit orice dorinta legata de aceasta sedinta foto.

Sunt un om care tratez cu pasiune si dedicatie toate  sedintele foto la  care sunt chemat.

Sunt prietenos, sociabil si deschis la orice.

Ca si aparatura lucrez cu Canon, imi place lumina naturala foarte mult, am obiective luminoase care sa-mi permita sa scot in evidenta subiectele fotografiate intr-un cadru  cat mai natural.